Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lokomotiva golovima Čopa svladala Slaven i sustigla Osijek

Preokretom u drugom dijelu Lokomotiva je s 2:1 svladala Slaven Belupo. Junak Lokosa bio je Duje Čop koji je s dva gola u drugom dijelu okrenuo susret na stranu ekipe iz Zagreba.

Nakon 35 minuta ničega, Slaven je poveo iz prve prave prilike. Nikola Čavlina je napravio ogromnu pogrešku koju je iskoristio Tomislav Štrkalj. On nije imao težak posao poslati loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred sami kraj poluvremena je Slaven propustio ogromnu priliku za udvostručenje vodstva. Ante Šuto je iz dobre pozicije unutar kaznenog prostora pucao daleko preko gola.

U 59. minuti Lokomotiva umalo izjednačuje. Čop je sjajno pucao iz slobodnjaka, briljantno brani Ivan Čović. Nakon flipera Marin Šotiček promašuje okvir gola iz neposredne blizine.

Bila je to samo najava preokreta Lokomotive. U 70. minuti je udarac Šotičeka obranio Čović, a odbijanac je pospremio Čop. Pet minuta kasnije, kazneni udarac za Lokomotivu.

Tomislav Božić neoprezno je u vlastitom šesnaestercu startao na Ivana Kukavicu, a sudac Zebec pokazao na bjelu točku. Siguran realizator bio je Čop koji zabija svoj deveti gol ove sezone.

Do kraja utakmice više nije bilo uzbuđenja i Lokomotiva je upisala važna tri boda. Sada zaostaju samo jedan bod za Osijekom u utrci za četvrto mjesto. Slaven je ostao na devetom mjestu s 33 boda.

Komentari

Povezano