Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lokomotiva i Gorica remizirali u Kranjčevićevoj

Nedjeljni program Supersport HNL-a otvorili su u Kranjčevićevoj “derbijem linije 268” Lokomotiva i Gorica. Lokosi su u prošlom kolu razbili Istru u Puli s 4:0, dok je Dinko Jeličić u Varaždinu doživio prvi poraz na klupi Gorice. U utakmici gdje su obje ekipe imali svoje prilike završilo je 1:1.

Prvih dvadesetak minuta gledali smo ispitivanje snaga. Prvu prijetnju imala je Lokomotiva u 22. minuti. Nakon povratne lopte s desne strane Robert Mudražija je promašio udarac, a onda je Mateo Marić nakon odbijanca poslao loptu preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam minuta kasnije Lokomotivi se otvorila prilika nakon greške Krešimira Krizmanića. Lopta je došla do Mudražije koji iz odlične situacije puca loše i lopta odlazi pored gola.

Bilo je to manje-više sve od nogometom siromašnih prvih 45 minuta. Nogometu nije pomogao ni sudac Mateo Erceg koji je svaku ozbiljniju situaciju rješavao prekršajem u napadu.

Uspjela je Lokomotiva povesti u 52. minuti. Mudražija je još jednom ukrao loptu u protivničkoj polovici, dao je do Indrita Tucija koji nije pucao posebno snažno ni precizno. No, Ivan Banić je loše reagirao i lopta se nekako otkotrljala u gol.

U 73. minuti nakon prekida Mario Maloča zabio je za 1:1. Ipak, bio je u zaleđu pa nije bilo ništa od izjednačenja. Ono je došlo četiri minute kasnije. Momčilo Raspopović je zavrnuo u sredinu, a tamo je bio Tim Matavž koji je glavom poslao loptu u mrežu za 1:1.

U 87. minuti Gorica zabija i drugi gol. Dino Štiglec je ubacio na Svena Blummela koji zabija. Ipak, Blummel je bio u zaleđu koje je potvrđeno nakon duge VAR provjere. Tri minute kasnije udarac Krizmanića nakon kornera očišćen s crte.

Do kraja nije bilo uzbuđenja i završilo je 1:1. S obzirom na viđeno to je i najrealniji rezultat.

Komentari

Povezano