Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lokomotiva i Varaždin odigrali bez golova

Novo kolo Supersport HNL-a otvorili su u Kranjčevićevoj Lokomotiva i Varaždin. Utakmicu je obilježila akcija “HNL party petkom” zbog koje se na tribinama okupilo više ljudi nego što je to uobičajeno na ovakvim utakmicama. U zanimljivoj utakmici vidjeli smo sve osim golova i završilo je 0:0.

Prvo uzbuđenje vidjeli smo u petoj minuti. Silvio Goričan je ubacio iz slobodnog udarca s lijeve strane, a Branimir Kalaica je glavom loptu poslao malo poviše grede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja prilika u prvom dijelu došla je u 19. minuti. Nakon lijepe kombinacije igrača Lokomotive, Goričan u konačnici prosljeđuje do Matea Marića koji s 15 metara gađa pored gola.

To je bilo sve od prilično nezanimljivog prvog dijela. Početkom drugog dijela se nijedan trener nije odlučio za zamjenu.

U 47. minuti Lokomotiva je povela. Robert Mudražija je zabio s lijeve strane iskosa nakon što ga je proigrao Marić. No, intervenirala je VAR soba koja je gol poništila zbog zaleđa.

Pet minuta kasnije Varaždin propušta veliku priliku. Marin Pilj je na sredini terena poslao dubinsku loptu za Tomislava Gudelja kojem Nikola Čavlina brani udarac.

U 53. minuti nova prilika za Lokomotivu. Mudražija je fantastičnim volejem preko cijelog terena poslao loptu za Goričana koji je išao sam na golmana, no nije uspio iskontrolirati loptu te je prokockao stopostotnu šansu.

Iduću priliku vidjeli smo tek u 83. minuti. Nakon velike gužve u kaznenom prostoru lopta je došla do Fete Fetaija čiji udarac sjajno brani Oliver Zelenika.

Do kraja utakmice više nije bilo uzbuđenja i ostalo je 0:0. Lokomotiva je ostala peta s 28 bodova, dok je Varaždin ostao osmi s 22 boda. U idućem kolu Varaždinci dočekuju Rudeš, a Lokomotivu čeka novi susret s Dinamom.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano