Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lokomotiva minimalno svladala Rudeš

Osmo kolo Supersport HNL-a su nakon reprezentativne stanke u Kranjčevićevoj otvorili formalni domaćin Lokomotiva i Rudeš. U nogometom siromašnoj utakmici, Lokomotiva je s 1:0 došla do druge uzastopne pobjede, dok je Rudeš ostao na jednom bodu.

Prvu veliku priliku propustila je Lokomotiva u 13. minuti. Viktor Kanižaj je pobjegao obrani Rudeša nakon sjajne lopte Indrita Tucija. Kanižaj je bio nesebičan te je umjesto udarca, dodao Ivanu Bulatoviću koji u padu promašuje prazan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga dugo nije bilo uzbuđenja sve do 39. minute. Tada je Tuci fantastično pogodio iz slobodnog udarca s 20-ak metara i doveo Lokomotivu u vodstvo. Albancu je to prvi gol ove sezone.

Najbolju priliku za povratak u utakmicu Rudeš je propustio pred sami odlazak na predah. Sve je sam napravio Ivan Pešić koji je prevario svog čuvara i s ruba kaznenog udarca pucao malo preko gola.

Drugi dio bio je izrazito nezanimljiv pa smo prvu prijetnju vidjeli tek u 75. minuti. Tada je Aleksa Latković nakon ubačaja Edina Šehića pucao malo pored gola.

Blizu je bio i Luka Pasariček u 81. minuti. On je dočekao loptu na 20-ak metara od gola i snažno opalio. Ipak, nije to išlo unutar okvira gola Nikole Čavline.

Lokomotiva je drugom uzastopnom pobjedom skočila na šesto mjesto prvenstvene tablice. Rudeš je novim porazom ostao prikovan na dno. U idućem kolu Lokomotiva će gostovati na Poljudu, dok Rudeš dočekuje Dinamo.

Komentari

Povezano