Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lokomotiva rutinski savladala Goricu u Ulici pjesnika

Drugi susret devetog kola SuperSport HNL je odigran između Lokomotive i Gorice na Kranjčevićevoj. Domaćini su slavili rezultatom 2:0.

Prvi opasan pokušaj je imala Gorica u 14. minuti. Dino Štiglec je s lijeve strane pronašao Marka Kolara u petercu, ali je Denis Kolinger reagirao na vrijeme. Minutu kasnije pokušao je Art Smakaj iz daljine, no Ivan Banić je obranio dalekometni pokušaj. U 26. Silvio Goričan je pronašao Marka Vranjković na desnoj strani, a on je uzeo loptu, prebacio ju na lijevu nogu i odlično zabio u lijeve rašlje. U 39. minuti dočekao je Štiglec ubačaj, ali ga nije lijepo zahvatio i propustio je dobru priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak Vranjkovića pogledajte OVDJE.

U drugom dijelu imali su igrači Gorice opasnu priliku u 63. minuti. Mesaque Dju se našao gotovo sam ispred Zvonimira Šubarića, no poslao je loptu pored gola. U 84. minuti pokušao je Goričan zaprijetiti. Pucao je s lijeve strane, lopta se odbila od Dina Mikanovića, a Banić je u padu dobro reagirao. Minutu kasnije Luka Vrbančić je postigao drugi pogodak domaćina. Goričan je još jednom asistirao, a Vrbančić je s ruba kaznenog prostora plasirao loptu u donji kut i porazio Banića.

Iako je Gorica pokazivala inicijativu za izjednačujućim pogotkom u drugom dijelu, domaćini su pokazali bolju spremnost i ostvarili zasluženo nova tri boda.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano