Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lokomotiva u odličnoj utakmici s pet golova pobijedila Slaven

25. kolo Supersport HNL-a otvorili su u Koprivnici Slaven Belupo i Lokomotiva. U sjajnoj utakmici s puno preokreta i uzbuđenja Lokomotiva je slavila 3:2.

Nije moglo bolje krenuti za Lokomotivu koja je povela u petoj minuti. Na ubačaj Karla Bartoleca sjajno je reagirao Duje Čop koji je iz voleja zatresao mrežu za vodstvo gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji ulazak Lokomotive u utakmicu se nastavio u 21. minuti. Vinko Međimorec je prvo skrivio prekršaj, a zatim nakon ubačaja Ivana Canjuge poslao loptu u vlastitu mrežu.

Trener Slavena Roy Ferenčina je vidio da njegova momčad ne izgleda dobro pa se u 33. minuti odlučio na dvije izmjene. Umjesto Michaela Agbekpornua i Marca Borasa ušli su Adriano Jagušić i Daniel Štefulj.

Izmjene su urodile plodom početkom nastavka kada se Slaven vratio u susret. Nakon slobodnjaka igrači Slavena su ponovno ubacili loptu u gužvu pred gol Zvonimira Šubarića, a tamo se najbolje snašao Tomislav Štrkalj koji zabija za 2:1.

Domaćini do izjednačenja dolaze u 64. minuti. Robert Murić je izveo korner, a najviše skočio Bujar Pllana koji s tri-četiri metra glavom zakucava loptu u mrežu. 25 minuta do kraja susreta ponovno smo bili na početku.

Sedam minuta kasnije Pllana se od heroja pretvorio u tragičara. S leđa je srušio Marina Šotičeka, a sudac Kolarić je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Čop koji svojim drugim golom vraća prednost Lokomotivi.

Pokušao je nakon toga Slaven ponovno napasti, ali nisu uspjeli doći do još jednog gola. Lokomotiva je ovom pobjedom došla na samo dva boda od četvrtog Osijeka, a Slaven Belupo je ostao na sedmom mjestu s 27 bodova.

Komentari

Povezano