Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lokosi se pobjedom priključili borbi za Europu, Šibenik u opasnoj situaciji

Novo kolo Supersport HNL-a otvorili su u Kranjčevićevoj Lokomotiva i Šibenik. U jednoj nezanimljivoj utakmici Lokomotiva je golom Indrita Tucija u 80. minuti odnijela sva tri boda.

Prvo poluvrijeme je prošlo bez pravih prilika s ijedne strane. Dovoljno o prvome dijelu govori da smo vidjeli pet udaraca Lokomotive i nula udaraca Šibenika. U nešto je izglednijoj šansi bio Dolček pred kraj poluvremena, no povratna lopta usamljenom suigraču na 5 metara od gola zapela je u bloku, te je prava opasnost po Čavlinin gol izostala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio je ipak pružio nešto zanimljivosti malobrojnim gledateljima na Kranjčevićevoj. Šibenik je zaprijetio u 58. minuti kada je Špeljak odlično gađao suprotne rašlje, ali je još bolje obranio Čavlina. Bili su gosti blizu i u 77. minuti, ali je Čavlina uhvatio ubačaj Araija koji je prije toga lijepo prošao. Tri minute kasnije, Lokomotiva je povela. Tada je Tuci dočekao loptu koju je s lijeve strane ubacio Miličević. Peti je to ovosezonski gol za Albanca, dok je Milićević asistenciji nadodao i čak 5 ključnih dodavanja, 3 otklonjene opasnosti te 82% točnih dodavanja. Navedenu brojku ključnih dodavanja u dresu je Lokomotive ove sezone postigao tek Lukas Kačavenda u jednom navratu.

To je bilo više manje sve od utakmice koja je pružila jako malo uzbuđenja. Lokomotiva je ovom pobjedom ostala u utrci za Europu, dok Šibeniku situacija u borbi za ostanak izgleda sve gore. Svakako je dodatni teret stavljen na nedjeljni susret Gorice i Rijeke. Dvije zahuktale momčadi tražiti će vrijedne bodove, Bijeli u čuvanju trećeg mjesta ljestvice, dok domaći u slučaju pobjede preskaču Šibenik i konačno se miču s dna ljestvice!

Komentari

Povezano