Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lorenzo Musetti tijekom Ofenziva breaka: “Volim doći u Umag, to je sjajan turnir”

Tijekom 34. izdanja Plava Laguna Croatia Opena u Umagu, Ofenziva će posjetiteljima pružati “Ofenziva break” gdje će svaki dan gostovati igrači, ljudi iz ATP-a. Uz to, program će sadržavati najave i analize mečeva te svojevrsan pregled svega što se događa na umaškom turniru.

Danas je prvi dan glavnog turnira, a prvi dan “Ofenziva breaka” uveličao je 16. tenisač svijeta, drugi nositelj turnira te odnedavno polufinalist Wimbledona, Lorenzo Musetti. Talijan se prvotno podružio s navijačima s kojima se fotografirao i dijelio autografe, a zatim je sjeo s našim Nikom i Kristijanom te ukratko porazgovarao o turniru u Umagu, kako je zadovoljan svojom godinom, nadolazećim Olimpijskim igrama i još mnogo toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volim doći u Umag jer je to sjajan turnir. Uvijek se okupe jaka imena, a sviđa mi se i što je blizu Italije pa na većini mečeva imam domaćinsku atmosferu. Umag mi je sigurno jedna od najdražih destinacija na Touru.

Foto: Andrej Buvač

Talijani imaju dugu povijest na turniru u Umagu, a ove godine su ponovno u jakom izdanju. Uz Musettija, tu su Arnaldi, Fognini, Sonego, Cobolli i Darderi te sigurno imaju visoke ambicije.

Da, spomenuo sam zašto Talijani vole ovaj turnir. Posebno što je sada uoči Olimpijskih igara na kojim imamo visoke ciljeve. Nadam se da će barem jedan od nas otići do kraja jer svi se međusobno podržavamo.

“Ofenziva break” će se održavati svakog dana od 16 sati, a naša je ekipa u narednim danima za vas pripremila još pregršt gostiju, kvizova, igara i mnogo toga. Zato ako ste u Umagu, obavezno navratite na “Ofenziva break”.

Komentari

Povezano