Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lucas Digne donio novo slavlje Aston Villi

Posljednji subotnji susret 27. kola engleske Premier lige, na Kenilworth Roadu odigrali su Luton i Aston Villa. U zanimljivom susretu gosti su slavili s 2:3.

U prvom poluvremenu na terenu je postojala samo Aston Villa. Ollie Watkins bio je glavni protagonist prvog dijela s dva pogotka. Prvi je postigao u 24. minuti, kada je glavom nakon kornera zabio za 0:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi pogodak stigao je u 38. Douglas Luiz lijepo je proigrao Watkinsa, koji je od vratnice pogodio za 0:2. U nastavku susreta Luton je krenuo odlučnije te je samo u šest minuta vratio utakmicu u egal.

Prvo je Tahith Chong u 66. minuti smanjio vodstvo gostiju, a onda je u 72. Carlton Morris donio izjednačenje domaćinu. Nakon toga pogotka utakmica je ušla u mirne vode i sve je vodilo prema remiju.

Međutim, ukazao se Lucas Digne u 89. minuti i zabio za pobjedu Ville. Moussa Diaby pronašao je francuskog beka iza leđa obrane domaćina, koji glavom zabija za 2:3.

Momčad Unaija Emeryja upisala je treću uzastopnu pobjedu te se učvrstila na četvrtoj poziciji. Luton je ostao 18. na ljestvici, a ovo im je četvrti prvenstveni poraz u nizu.

Komentari

Povezano