Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lucas Paquetá seli u Brazil?

Brazilski veznjak Lucas Paquetá koji za kruh trenutno zarađuje u West Hamu mogao bi se vratiti u Brazil. Tako je danas prenesao poznati transfer-stručnjak Fabrizio Romano.

Naime, za Brazilca je ponudu poslao njegov matični klub Flamengo, a Paquetu žele dovesti na jednogodišnju posudbu. U većini bi slučajeva ovakav rasplet za potentnog 26-godišnjeg 65 milijuna eura vrijednog nogometaša bio suludu, no priča ima svoju pozadinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Paqueti prijeti duga suspenzija od strane Engleskog nogometnog saveza (FA) zbog sumnji o njegovoj uključenosti u kladioničarskoj aferi. Naime, Brazilca se optužuje da je namjerno dobivao žute kartone na što se prethodno kladio. Od strane FA-a je dodatno optužen da nije u potpunosti sudjelovao u istrazi, premda sâm igrač ističe kako je bio u potpunosti transparentan, te negira krivicu.

Trenutno je Paquetá daleko od Otoka, nalazi se u SAD-u gdje igra za svoj Brazil na Copa Américi. Tamo ga je prije početka turnira posjetio West Hamov klupski direktor Tim Steidten kako bi provjerio u kojem je stanju igrač. Znakovito je kako je pred nekoliko dana novi trener Čekićara Julen Lopetegui javno rekao kako igrač i njegova obitelj jako teško proživljavaju istrage i optužbe.

Premda presuda po ovom pitanju još nije stigla, po onoj staroj izreci “gdje ima dima ima i vatre”, vrlo je vjerojatno kako Brazilca čeka neka kazna u bližoj budućnosti. Uzevši u obzir to i igračevo narušeno raspoloženje te želju za micanjem od afere, ne bi bilo suludo očekivati Paquetu u rodnom kraju.

Komentari

Povezano