Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luda večer u francuskoj Ligue 2 obilježena prekidima utakmica (VIDEO)

Već ste imali prilike vidjeti naš video prekida u susretu Bordeauxa i Rodeza, zbog kojeg još uvijek nemamo informacije o tome tko točno ide u Ligue 1, a tko ispada u Nationnal 1.

Naime, Le Havre je pobjedom 1:0 nad Dijonom pogotkom Casimira u 11. minuti ušao u sudačku nadoknadu i imao zagarantirano prvo mjesto na ljestvici sa 75 osvojenih bodova.

Međutim, upad njihovih navijača na travnjak 30 sekundi prije isteka utakmice rezultirao je bijegom sudaca i igrača u svlačionice, a tek nakon opetovanih zamolbi službenog spikera, utakmica je nakon 21 minute okončana, a Le Havre je mogao proslaviti naslov i povratak u Ligue 1 po prvi puta još od 2009. godine!

Metz je pobijedio četvrtoplasiranu Bastiju s 3:2 i još jednim ulaskom navijača u teren proslavio povratak u Ligue 1 nakon 1 sezone, iako matematički nisu sigurni u svoje 2. mjesto, s obzirom da se utakmica Bordeauxa i Rodeza još uvijek ima za odigrati, no to se neće dogoditi večeras. U slučaju da obje ekipe imaju jednak broj bodova, odlučuje gol razlika. Metz ima +28, a Bordeaux +14 pa je izvjesno kako će Metz bez obzira na sve ući u Ligue 1.

Ono što pak nije sigurno je tko ispada: Chamois je već odavno otpisan, kao i Nimes, a i Dijon je porazom u Le Havreu izgubio nade za opstanak. No, Annecy koji je večeras izgubio u Parizu 1:0 mora čekati kraj utakmice Bordeauxa i Rodeza i nadati se da će Bordeaux barem izjednačiti, kako bi bili sigurni u svoj ostanak u ligi. Očekuje se da će se utakmica nastaviti sutra od 22. minute, iza zatvorenih vrata, iako službene potvrde od strane Francuskog nogometnog saveza još uvijek nema…

Komentari

Povezano