Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ludogorec preokrenuo Kosovare za prolaz u 2. pretkolo

Bugarski prvak Ludogorec plasirao se u 2. pretkolo Lige prvaka. To su postigli velikom pobjedom od 4:0 u Razgradu protiv kosovskog prvaka Ballkanija.

U prvoj utakmici Kosovari su iznenađujuće slavili s 2-0 i nazirala se jedna od najvećih senzacija u pretkolu, no bugarski prvak je u uzvratu ipak pokazao kvalitetu i izbacio Ballkani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva gola zabio je Ganac Bernard Tekpetey te po jedan Argentinac Matias Tissera i Brazilac Caio Vidal. U drugom pretkolu Lige prvaka Ludogorec će igrati s ljubljanskom Olimpijom koja je izbacila latvijsku Valmieru.

Slovački prvak Slovan iz Bratislave pobijedio je 2-0 kod luksemburškog Hesperangea i tako ukupnom 3-1 pobjedom izborio plasman u drugo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, gdje će igrati protiv Zrinjskog iz Mostara.

Oba pogotka za goste zabio je Vladimir Weiss, oba iz jedanaesteraca, dok je bivši igrač Dinama Marko Tolić odigrao do 73. minute za pobjedničku momčad.

U posljednjoj utakmici večeri finski HJK je nakon produžetaka prošao sjevernoirskog prvaka Larne. Larne je u regularnom vremenu nadoknadio zaostatak od jednog pogotka iz prve utakmice, ali im je presudio autogol Shauna Wanta u 97. minuti. U idućoj rundi HJK će igrati protiv norveškog Moldea.

Komentari

Povezano