Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luis Suárez odlazi u reprezentativnu mirovinu

Jedan od najboljih napadača svih vremena Luis Suárez objavio je da odlazi u reprezentativnu mirovinu. Utakmica protiv Paragvaja u petak će mu biti posljednja u dresu Urugvaja. Urugvajac je kroz suze objasnio svoju odluku.

Teško mi je ovo reći, ali bit će to moj posljednji nastup za Urugvaj. Razmišljao sam o tome i analizirao to. Pravo je vrijeme. Imam svoje razloge, ali teško je, jako teško. Posljednju utakmicu odigrat ću s istim entuzijazmom kao prvu koju sam odigrao 2007., s entuzijazmom 19-godišnjeg klinca. Dat ću maksimum, tako sam učen. Imam 37 godina, teško ću do sljedećeg Svjetskog prvenstva

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Luis Suárez

Suárez je za Urugvaj debitirao u srpnju 2007. u prijateljskoj utakmici protiv Kolumbije. Od tada je postao rekorder Urugvaja sa 69 golova. Skupio je 142 nastupa s kojima je došao na drugo mjesto vječne ljestvice. Ispred njega je jedino Diego Godín s 161 nastupom.

S Urugvajem je igrao na četiri svjetska prvenstva (2010., 2014., 2018., 2022.), a 2011. je s reprezentacijom osvojio Copa Américu. U ovoj sezoni za Inter Miami je na učinku od 16 golova i pet asistencija u 20 odigranih utakmica u MLS-u.

Komentari

Povezano