Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luka Ivanušec osvojio nizozemski Kup s Feyenoordom

U finalu nizozemskog Kupa snage su odmjerili Feyenoord i NEC Nijmegen. Na legendarnom De Kuipu, pogodak Igora Paixaoa bio je dovoljan za minimalno slavlje Feyenoorda. Momčad iz Rotterdama tako je nakon šest godina stigla do novog naslova pobjednika Kupa. Luka Ivanušec na teren je ušao u 67. minuti susreta.

Utakmica nije obilovala prigodama. Točnije, utakmica se rasplamsala nakon požara. Naime, dogodio se prekid susreta u 57. minuti kada je došlo do požara na stadionu, a utakmica je bila prekinuta na nekih 20-ak minuta. Snimku sa stadiona pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute nakon prekida, Feyenoord je stigao do pobjedonosnog pogotka. Brazilac Igor Paixao primio je loptu u gostujućem šesnaestercu te od vratnice pogodio za 1:0. Pravu glupost napravio je njegov suigrač, Yakuba Minteh koji je u samo dvije minute zaradio dva žuta kartona. To se dogodilo u 73. minuti pa je Feyenoord više od dvadeset minuta igrao s igračem manje.

NEC koji je trenutno šestoplasirana momčad u Nizozemskoj, nije stvorio neku opasniju prigodu za poravnanje pa je tako naslov pobjednika Kupa završio u vitrinama Feyenoorda. Klubu iz Rotterdama to je ukupno 14. trofej pobjednika nizozemskog Kupa.

Komentari

Povezano