Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luka Mikrut poražen na ATP debiju u Umagu

Posljednji meč prvog dana glavnog dijela turnira na Croatia Openu u Umagu su odigrali Luka Mikrut i Argentinac Camilo Ugo Carabelli. U svom debiju na ATP nivou, hrvatski tenisač nije uspio doći do pobjede jer je poražen sa 6:2, 7:5.

Ugo Carabelli je meč otvorio na savršen način te je osvojio sva četiri uvodna gema. Mladi Splićanin nije uspijevao probiti Argentinca, a on je bez ikakvih poteškoća zadržao prednost od dva breaka za laganih 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikrut je drugi set otvorio mnogo agresivnije što je došlo na naplatu iskorištenom prvom breakom loptom na meču za 3:2. Nažalost, taj break nije uspio potvrditi pa je Ugo Carabelli ekspresno nadoknadio taj zaostatak pa je izjednačio na 4:4.

Kod vodstva od 5:4, Mikrut je imao dvije set lopte na protivnikov servis, no nije ih uspio kapitalizirati. “Kazna” je uslijedila već u idućem gemu kada je Argentinac došao do krucijalnog breaka vrijednog pobjede. Imao je Luka tri break prilike kod zaostatka od 6:5, no ni to nije uspio iskoristiti te je završio nastup na turniru u prvom kolu.

Komentari

Povezano