Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luka Modrić asistent u visokoj pobjedi Real Madrida nad Granadom

Real Madrid je nakon prolaska u finale Lige prvaka, imao za odraditi gostovanje u 35. kolu La Lige kod budućeg drugoligaša Granade. S obzirom da su Madriđani već ranije osigurali naslov prvaka, Carlo Ancelotti je izmiješao početnih 11. No, i takav Real je bio prejak za pretposljednju momčad lige pa je u konačnici završilo 0:4.

Kraljevi su poveli u 38. minuti susreta. Lijevi bek Fran Garcia natrčao je na jednu povratnu loptu te ju zakucao za vodstvo Reala. Na samom kraju poluvremena, Madriđani su povisili svoje vodstvo. Arda Guler u svojem trećem startu u La Ligi, stigao je do trećeg pogotka u španjolskom prvenstvu. Tako se na predah otišlo s 0:2 na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brahim Diaz u 49. minuti susreta povisio je vodstvo gostiju. 24-godišnji veznjak Kraljeva lijepo je pogodio slabijom, desnom nogom za 0:3. Ponovno je Diaz u centru zbivanja deset minuta kasnije. Kapetan Luka Modrić uposlio je Diaza, a potonji nije imao težak zadatak pogoditi iz blizine za četvrti zgoditak gostiju.

U 70. minuti vidjeli smo jedan lijepi trenutak za kapetana hrvatske reprezentacije i Reala u današnjem susretu, Luku Modrića. Naime, pri njegovom izlasku cijeli stadion je pljeskao te na taj način pokazao što misli o 38-godišnjem Zadraninu.

Nakon toga, utakmica je ušla u mirnije vode pa se rezultat nije mijenjao. Do kraja prvenstva ostala su još tri kola, a u Madridu su sve oči uprte na Wembley i finale Lige prvaka protiv Borussie Dortmund. S druge strane, Granada je već ranije osigurala ispadanje te će i preostale utakmice odigrati u revijalnom tonu.

Komentari

Povezano