Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Modrić odigrao utakmicu kakvu nitko nije u posljednjih osam sezona u ligama petice

Nogometaši Real Madrida su večeras s 4:0 svladali Celtu Vigo na Santiago Bernabeu. Tim trijumfom su zadržali prednost od sedam bodova prednosti ispred drugoplasirne Girone te osam ispred najvećeg rivala, Barcelone.

Najbolje ocijenjeni igrač susreta igranog u Madridu je bio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić. Modrić je večeras od Sofascorea dobio ocjenu od 9.7 što je ujedno peta najveća ocjena sezone u La Ligi, a to je zaslužio za 83 minute na terenu tijekom kojih je kreirao dvije velike prilike, poslao osam ključnih dodavanja, 5/5 točnih dugih lopti, osvojio 7/8 duela, oduzeo četiri lopte i presjekao još šest dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je postao prvi nogometaš u polju koji je u jednoj utakmici u ligama petice dobio ocjenu veću od 9.5 iako nije postigao niti jedan pogodak niti je asistirao otkako Sofascore revno vodi te podatke. Dakle, od sezone 2015./16.

Modrić je ove sezone u La Ligi odigrao 23 utakmice, ali je samo njih 12 započeo u prvih 11. Dosad je postigao dva pogotka i upisao još četiri asistencije.

Za kraj dodajmo i to da mu je ovo večeras bila jubilarna 350. prvenstvena utakmica u dresu Real Madrida.

Komentari

Povezano