Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luka Modrić ostat će u Real Madridu još jednu sezonu

Iako se za HNL pojmove agresivnom medijskom kampanjom prizivalo povratak Luke Modrića u Dinamo, a ni sam kapetan hrvatske nogometne reprezentacije nije otkrivao planove za svoju budućnost, odluka je potvrđena nakon sinoćnjeg pobjedničkog finala Lige prvaka – Modrić ostaje u Madridu.

Potvrdio je to novinarima i sam predsjednik kluba Florentino Perez, rekavši kako ne postoji niti jedan razlog da Luka Modrić i 39. rođendan ne dočeka u španjolskoj prijestolnici, obrazloživši kako će to biti još jedan jednogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je Luka Modrić zadužio Real Madrid dovoljno govori činjenica kako je klub imao nepisanu praksu nepotpisivanja jednogodišnjih ugovora s igračima nakon određene starosne dobi, zbog čega su prije njega klub napuštali bez da su u njemu završili karijeru i ikone poput Raula, Sergija Ramosa, Ikera Casillasa, Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i mnogi drugi.

Za Luku Modrića, klub je ovo pravilo ”prekršio” već po drugi puta, a spekulira se i kako je kapetan hrvatske reprezentacije istovremeno odbio dvije lukrativne ponude.

Komentari

Povezano