Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luka Modrić službeno produljio ugovor s Real Madridom

Luka Modrić ostaje igrač Real Madrida do 30.6.2025. Objavio je to Kraljevski klub na svojim društvenim mrežama i tako potvrdio da Modrić ostaje u njihovim redovima.

Koliko je Luka Modrić zadužio Real Madrid dovoljno govori činjenica kako je klub imao nepisanu praksu nepotpisivanja jednogodišnjih ugovora s igračima nakon određene starosne dobi, zbog čega su prije njega klub napuštali bez da su u njemu završili karijeru i ikone poput Raula, Sergija Ramosa, Ikera Casillasa, Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabrizio Romano je dodao kako je hrvatski kapetan odbio dvije unosne ponude jer mu je apsolutni prioritet suradnja s Realom. Modrić je pristao na značajno smanjenje plaće kako bi ostao u klubu u kojem je od ljeta 2012. godine i s kojim je osvojio 25 trofeja u 531 nastupu.

Osim što će postati prvi kapetan momčadi, odlazak donedavnog suigrača Nacha Fernandeza iz kluba Modriću otvara priliku da se na vrhu odvoji kao igrač s najviše trofeja u povijesti Real Madrida.

Nacho i Modrić trenutno drže vrh spomenute ljestvice s 26 osvojenih trofeja, a osamostaljenje na vrhu Modrić će imati priliku ostvariti već 14. kolovoza, kada se u finalu Uefa Superkupa sastaju Real Madrid i Atalanta.

Osim toga, ima priliku postati i najstariji igrač Reala u službenoj utakmici; taj rekord zasad drži Ferenc Puskas koji je 8. svibnja 1966. zaigrao u kupu protiv Real Betisa u dobi od 39 godina i 36 dana. Modrić će 39. rođendan proslaviti 9. rujna.

Komentari

Povezano