Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luka Sučić na rubu transfera u Real Sociedad

Hrvatski reprezentativac koji je bio jedna od rijetkih svjetlih točaka ekipe Zlatka Dalića na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, 21-godišnji Luka Sučić, postat će treće pojačanje Real Sociedada na ovoljetnom tržištu nakon dolazaka Sergia Gómeza i Javija Lópeza.

Momčad trenera Txurij Urdina i RedBull Salzburg prema pisanju Fabrizija Romana postigli su dogovor u posljednjih nekoliko sati noći sa srijede na četvrtak, a Sučić će danas otputovati u Španjolsku kako bi obavio liječnički pregled i upoznao se s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potentni lijevonogi veznjak u Real Sociedad stiže pojačati vezni red nakon gotovo potvrđenog odlaska Mikela Merina prema Premier ligi za 30 milijuna eura.

Uz Sučića, prošlogodišnji sudionik Lige prvaka ganja i potpis Carlosa Solera kako bi dodatno osnažio svoju ekipi.

Zanimljivo, Sučić će postati tek drugi Hrvat u povijesti kluba koji je do 1987. godine provodio jednaku igračku politiku kao i njegov najveći rival Athletic Bilbao, tj. za njega su igrali isključivo Baski. Prvi i za sada jedini hrvatski igrač koji je nosio boje kluba iz San Sebastiana bio je Igor Cvitanović u razdoblju od 1997. do 1998. godine, ubilježivši 37 nastupa i 4 pogotka.

Komentari

Povezano