Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luka Vušković: “Hajduk će pobijediti Dinamo, a moj brat je doživio veliku nepravdu”

Hrvatska u-21 reprezentacija danas igra ključni susret protiv Portugala. Uoči njega, Hrvatska ima dva boda manje od Portugala te ju pobjeda vodi na prvo mjesto grupe. Time bi mladi Vatreni napravili ogroman korak prema direktnom plasmanu na Europsko prvenstvo 2025. u Slovačkoj.

Jedan od aduta mlade reprezentacije je mladi Luka Vušković kojeg je novi izbornik Ivica Olić pozvao u u-21 reprezentaciju. Unatoč tome što redovno igra seniorski nogomet, Vušković prije Olića nije dobivao pozive za ovu vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone najskuplji transfer u povijesti Hajduka na posudbi u belgijskom Westerlou. Odmah je uhvatio mjesto u prvoj postavi, odigrao je svih šest utakmica za svoj klub u dosadašnjem dijelu prvenstva. Usput je zabio i jedan pogodak.

Prije važne utakmice s Portugalom, Vušković je za Sportske novosti dao intervju u kojem je najavio utakmicu s Portugalom, veliki derbi Dinama i Hajduka te prokomentirao suspenziju brata Marija.

Svi smo spremni za Portugal, ne bojimo se nikoga i trebamo dati sve od sebe te izvući što više možemo. I naravno da ćemo imati puno posla u obrani, ali nadam se jednako tako i u napadu. Mislim da ćemo se, ako damo sve od sebe i budemo mudri, plasirati na Europsko prvenstvo.

Luka Vušković za SN

Vušković i dalje iz tjedna u tjedan prati utakmice Hajduka.

Uvijek pratim Hajduk kad god mogu. Mislim da imaju super momčad i trenera i da mogu ove sezone puno napraviti. Derbi je uvijek težak, ali vjerujem u Hajduk, da će dati sve od sebe i pobijediti u toj utakmici.

Luka Vušković za SN

Njegov stariji brat Mario na četiri je godine suspendiran iz nogometa. Presuda je teško pala cijeloj obitelji.

Mislim da je to velika nepravda. Svi znaju da je Mario nevin i da je pravi primjer sportaša, ali ono glavno, dobra osoba. Uvijek razgovaramo i puno mi pomaže u svemu. On će uvijek imati moju podršku.

Luka Vušković
Komentari

Povezano