Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lukša Jakobušić više nije predsjednik Hajduka

Nadzorni odbor Hajduka je odlučio smijeniti predsjednika kluba Lukšu Jakobušića. Ova vijest je došla jutro nakon što je Hajduk na Rujevici poražen od Rijeke 1:0 pogotkom Marca Pašalića. Hajduk je trenutno u nizu od četiri uzastopna poraza nakon kojih su ispali iz utrke za naslov u HNL-u i Kupu.

Na čelu splitskog kluba će sada biti Marina Akrap kao vršiteljica dužnosti predsjednice. Ona je dosad bila članica Uprave Hajduka, a sada će do daljnjega voditi klub i od nje se očekuju potezi do kraja sezone koju treba nekako izvući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinka Akrap je iz Tučepa, a u Hajduku se kao članica uprave bavila najviše marketingom podignuvši klub na višu razinu po prodaji proizvoda i velikom članstvu. Ona nije prva žena na čelu Hajduka; “Bile” je relativno nedavno kao privremena upraviteljica vodila Marijana Bošnjak.

Jakobušić je tako napustio klub nekoliko mjeseci prije nego mu je završao mandat kao predsjednika kluba. Pod njegovim mandatom je Hajduk dva puta osvojio Kup i nakon višegodišnjeg čekanja prekinuo post od trofeja te je Hajduk napokon završio na drugom mjestu u prvenstvu.

Komentari

Povezano