Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luton i Everton podijelili bodove

Luton i Everton su podijelili bodove u susretu 36. kola engleskog Premiershipa. Na Kenilworth Roadu konačan rezultat je bio 1:1.

U 16. minuti Dwight McNeil je pao nakon duela u šesnaestercu. Gostujuća momčad je tražila kazneni udarac, ali VAR provjera je utvrdila da nema penala. U 22. minuti uslijedila je još jedna VAR provjera i ovaj put je urodila plodom za Everton. U 24. minuti Dominic Calvert-Lewin je pucao nisko po sredini gola i gosti imaju gol prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam minuta poslije igrači Lutona su remizirali. Albert Sambi Lokonga je poslao preciznu loptu u šesnaesterac. Elijah Adebayo je brzo primio i pogodio za 1:1.

U drugom dijelu je prva opasna prilika došla tek u 69. minuti. Jack Harrison je pucao u gornji lijevi kut, no Thomas Kaminski je odlično zaustavio pokušaj gostiju. Imao je Kaminski odličnu intervenciju u 77. minuti. Calvert-Lewin je pucao glavom pod prečku, no belgijski golman je siguran.

U 83. minuti pokušao je Ross Barkley opasnim udarcem s ruba šesnaesterca. Jordan Pickford odlično brani udarac pod prečku te je susret završio 1:1. Lutonu je ovo bio važan bod u borbi za opstanak dok je Everton osvojenim bodom učvrstio 15. mjesto na tablici.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano