Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luton i Newcastle remizirali u susretu s osam pogodaka, Brighton razbio Crystal Palace

Fenomenalnu utakmicu gledali smo na St. James Parku, gdje su se sastali Newcastle i Luton. U utakmici s čak osam pogodaka na kraju nije bilo pobjednika, završilo je 4:4.

Na poluvrijeme se otišlo s 2:2, a dvaput su vodili domaćini. Sean Longstaff zabijao je za 1:0 i 2:1, no pogocima Gabriela Osha i i Rossa Barkleyja Luton se vraćao u susret. U nastavku susreta Luton je u samo tri minute postigao dva gola. Igrala se 59. minuta kada je Carlton Morris sigurno realizirao kazneni udarac za 2:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elijah Adebayo nakon što je prošlo kolo zabio hat-trick, u ovom susretu ponovo je zabio. U 62. minuti činilo se kako će gosti slaviti jer je na semaforu pisalo 2:4. Međutim, domaćin se nije predavao. Već u 73. utakmica je vraćena u egal.

Prvo je Kieran Trippier poentirao za 3:4, a onda je Harry Barnes zabio za izjednačenje i delirij domaćih navijača. Do kraja susreta ostalo je pomalo nevjerojatnih 4:4. Luton je tako u posljednje dvije utakmice, postigao čak osam pogodaka.

Brighton se nakon teškog poraza od Lutona u prošlom kolu vratio pobjedama. Kod kuće su uvjerljivo svladali Crystal Palace 4:1. Susret je bio riješen već u prvom dijelu kada je Brighton vodio 3:0. Smanjili su gosti na 3:1 u 71. preko Jean-Philippea Matete, no Joao Pedro u 85. zapečatio je pobjedu domaćih.

U trećem susretu koji se igrao od 16 sati, Fulham i Burnley remizirali su 2:2. Nakon samo 21 minute igre gosti su vodili s dva pogotka prednosti. Joao Palhinha i Rodrigo Muniz zabijali su za klub iz Londona. No, u nastavku susreta David Fofana s dva pogotka donosi Burnleyju tek 13. osvojeni bod u sezoni.

Komentari

Povezano