Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Luton razbio Brighton, Grbić morao napustiti teren zbog ozljede

U 22. kolu engleske Premier lige nogometaši Lutona razbili su Brighton rezultatom 4:0 te pobjedom napustili mjesta koja vode u Championship. Na Kenilworth Roadu nismo dugo morali čekati na pogodak, s obzirom da je Elijah Adebayo već u 1. minuti zabio za vodstvo Lutona. Dvije minute kasnije, semafor je pokazivao 2:0 za domaćina.

Chiedozie Ogbene postigao je svoj drugi ovosezonski pogodak za furiozan start Lutona. Na samom kraju poluvremena drugi pogodak postigao je Adebayo pa se tako na predah otišlo s visokih 3:0. U drugom poluvremenu vidjeli smo još jedan pogodak. Adebayo je novim pogotkom stigao do hat-tricka i osmog pogotka u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sheffield United upisao je još jedan poraz te ostao prikovan za dno ljestvice. U Londonu na Selhurst Parku, Crystal Palace bio je bolji rezultatom 3:2. Ivo Grbić branio je do 52. minute susreta, a onda je morao izaći zbog ozljede glave nakon jednog sudara. Ključnim se pokazao prekrasan pogodak Michaela Olisea u 67. minuti koji je Palace odveo do 24. boda u sezoni.

Na legendarnom Craven Cottageu, Fulham i Everton odigrali su bez golova 0:0. U tvrdoj utakmici nije bilo puno prilika.

Komentari

Povezano