Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Lyon ne izlazi iz krize; odigrali 1:1 s Metzom

Prvu utakmicu nedjeljnog programa francuske Ligue 1 odigrali su Lyon i Metz. Lyon je očajno krenuo u sezonu te su uoči susreta bili na samo tri boda iz devet odigranih utakmica. Metz koji je ovaj susret dočekao na 16. mjestu činio se kao idealan protivnik za izlazak iz krize. Na kraju se stvari nisu tako odigrale te je završilo 1:1.

Već u prvoj minuti Lyon je mogao doći do pogotka. Mama Balde se našao u sjajnoj situaciji, ali je njegov udarac još bolje obranio Alexandre Oukidja. Vratar Metza se nakon toga ozlijedio pa je morao izaći u 18. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena najbolju priliku za domaćine propustio je Mahamadou Diawara. On je iz dobre pozicije nakon kontre pucao daleko pored gola.

Kada se ozlijedio Oukidja umjesto njega je na gol stao Guillaume Dietsch. On se iskazao fantastičnom obranom u 51. minuti. Tada je sjajno obranio udarac Alexandrea Lacazettea iz neposredne blizine.

Kada se očekivala potpuna ofenziva Lyona u potrazi za pobjedom, Metz je šokirao domaće navijače i poveo. Abile Jallow je povukao loptu do ruba kaznenog prostora i odličnim udarcem zabio za slavlje gostiju.

U 84. minuti Lyon dolazi do izjednačenja. Skelly Alvero je naizgled slabo opalio s dvadesetak metara. Ipak, lopta se nekako dokotrljala do gola i završila u mreži za povratak nade Lyonu.

Na kraju nije bilo ništa od preokreta i ostalo je 1:1. Lyon je tako dodatno produbio krizu i ostali su čvrsto zakucani za samo dno prvenstvene tablice.

Komentari

Povezano