Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mađarska remizirala s Nizozemskom, Island došao do boda autogolom

Treće kolo Lige nacija, grupa A, B i C, odigralo se danas u terminima u 18 sati te 20 sati i 45 minuta. Na rasporedu je bilo čak osam susreta.

U 18 sati odigrala se jedina utakmica danas u tom terminu, a Estonija je savladala Azerbajdžan na A. Le Coq Areni u Tallinu rezultatom 3:1. Prvi pogodak je postigao Ioan Yakovlev u 32. minuti. U prvoj minuti nadoknade prvog dijela remizirali su gosti pogotkom Torala Bayramova s bijele točke. Minutu kasnije vratili su domaćini vodstvo pogotkom Vlasiyja Sinyavskiyog. U 71. minuti konačnih 3:1 postavio je Rocco Robert Shein.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Tehelne Pole Stadionu remizirala je Švedska sa Slovačkom rezultatom 2:2 u Bratislavi. U 25. minuti Yasin Ayari je zabio prvi, a u 32. minuti došli su Šveđani do drugog pogotka preko Kena Seme. u 44. minuti David Strelec je smanjio razliku pogotkom u 44. minuti. Strelec je vratio domaćine u život još jednim pogotkom u 72. minuti.

Idući na listi bili su Island i Wales koji su se susreli na Laugardalsvölluru u Reykjaviku. Završilo je izjednačenjem rezultatom 2:2. Brennan Johnson je nastavio sjajnu formu pa je tako zabio u 11. minuti, a u 29. Harry Wilson drugi. Domaći strijelac bio je pak Logi Tomasson pogotkom u 69. minuti. U 72. pucali su gosti sami sebi u nogu autogolom Dannyja Warda.

Turska je dočekala Crnu Goru na Samsun 19 Mayıs Stadyumu. Slavili su domaćini rezultatom 1:0. Iako se Crna Gora držala bez pogodaka veliku većinu utakmice, pogodak İrfana Cana Kahvecija u 69. minuti uništio je crnogorske nade za odnošenjem boda kući.

Češka je na epet ARENI ugostila Albaniju i otpremila ih kući s dva pogotka u mreži. U trećoj minuti Tomáš Chorý je zabio prvi, a punih 60 minuta poslije došao je i do drugog pogotka, no uz pomoć asistencije Vladimira Coufala.

Zaraćena Ukrajina je pobijedila Gruziju na Enei Poznań rezultatom 1:0. U 35. minuti Georgiy Sudakov je asistirao, a Mykhaylo Mudryk zabio pogodak vrijedan tri boda.

I za kraj Mađarska je na Puskás Ferenc Stadionu zabila hvale vrijedan jedan pogodak koji im je osigurao pobjedu protiv Nizozemske. U 32. minuti Zsolt Nagy je poslao odličan ubačaj koji je primio Roland Sallai i precizno poslao loptu unutar desne stative. Virgil van Dijk je imao utakmicu za zaborav jer je požutio po drugi put u 79. minuti. No, Denzel Dumfries je tresao mrežu, a asistirao mu je Cody Gakpo pogotkom u 83. minuti i došli su mukotrpno do boda.

Komentari

Povezano