Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Magic sjajnom serijom u drugom poluvremenu svladao Cavalierse

Fenomenalno odigranim drugim poluvremenom, košarkaši Orlando Magica s uvjerljivih su 112:89 na svom parketu slavili protiv Cleveland Cavaliersa u četvrtoj utakmici serije prve runde doigravanja Istočne Konferencije NBA Lige i time seriju izjednačili na 2:2. Bila je to druga uzastopna pobjeda momčadi s Floride, koja je posljednji puta dva slavlja u doigravanju povezala još u sezoni 2009./2010. i to u finalu istoka protiv Boston Celticsa.

Na krilima raspoloženih Donovana Mitchella i Jarretta Allena, uz solidnu pomoć Evana Mobleya Cavsi su odigrali napadački jako dobro prvo poluvrijeme, istovremeno ostavivši prvu zvijezdu Magica Paola Banchera na svega sedam poena u prve 24 minute susreta te otišli na veliki odmor s vodstvom 60:51. Zanimljivo da u prvoj četvrtini nismo vidjeli niti jednu pogođenu tricu, a kroz čitavo prvo poluvrijeme momčadi su ih kumulativno gađale 5/16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prve dvije minute nastavka gosti ubacuju pet, a domaćini šest poena, nakon čega slijedi fantastična serija Magica, koji u idućih 14 minuta ubacuju 41, a primaju svega osam poena za vodstvo 98:73 na ulasku u posljednjih osam minuta utakmice. Sjajni Franz Wagner u tom je razdoblju ubacio čak 20 poena, usmjerivši utakmicu potpuno na mlin domaćina.

Do kraja utakmice nije bilo rezultatskih uzbuđenja, a već spomenuti Wagner susret je završio s 34 poena i 13 skokova, dok se kod gostiju istaknuo Allen s 21 poenom i devet skokova. Sljedeći susret ova dva rivala igra se u Clevelandu u noći s utorka na srijedu po našem vremenu.

Komentari

Povezano