Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Majer donio važnu pobjedu Wolfsburgu

Četiri susreta Bundeslige odigrana su u subotnjem popodnevnom terminu, a bogat program imali su hrvatski predstavnici u najjačem njemačkom nogometnom razredu.

Do drugog pogotka u sezoni stigao je Lovro Majer, koji je donio pobjedu 1:0 Wolfsburgu Nike Kovača na gostovanju kod Darmstadta. Pogodak je 26-godišnji hrvatski reprezenativac postigao u 63. minuti udarcem desnom nogom s 10-ak metara udaljenosti, nakon što mu je loptu spustio Jonas Wind. Majer je iz igre izašao u 87. minuti, dok je za domaćine Bartol Franjić odigrao čitav susret, a Matej Maglica ušao u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Union Berlin je s Nenadom Bjelicom na klupi te Josipom Juranovićem svih 90 minuta na terenu teško stradao na gostovanju kod Bochuma, izgubivši s 3:0. Pogotke za Bochum postigli su Takuma Asano u petoj minuti nadoknade prvog poluvremena, Gonçalo Paciência u 64. te Kevin Stöger u 78. minuti.

Augsburg i Borussia Dortmund podijelili su bodove. Slavlje je domaćim navijačima donio Ermedin Demirović u 23. minuti, koji je nakon jedne duge lopte i pogreške u obrani Borussije sam izbio pred vratara Gregora Kobela i savladao ga za 1:0.

Predivan pogodak za 1:1 gosti su postigli u 35. minuti, a strijelac je bio Donyell Malen nakon duplog pasa s Niklasom Füllkrugom. Naš Dion Drena Beljo u igru je ušao u 78. minuti.

Nogometaši Heidenheima stigli su do prve gostujuće pobjede ove sezone, nakon što su slavili protiv Mainza s 1:0, a jedini je strijelac bio Marvin Pieringer u 12. minuti susreta.

Komentari

Povezano