Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Majer donio Wolfsburgu prvu pobjedu ove godine, Bayer slavio u nadoknadi

U 27. kolu njemačke Bundeslige smo umalo imali prilike vidjeti dva prekida niza. U konačnici se dogodio tek jedan jer se Bayer Leverkusen u 88. minuti prvo spasio poraza golom Roberta Andricha za izjednačenje, a onda je golom Patrika Schicka došao i do pobjede.

Leverkusen je bio domaćin Hoffenheimu u utakmici u kojoj se očekivalo da će momčad Xabija Alonsa ostati neporažena. Međutim, u 33. minuti je Hoffenheim zabio kada su dupli pas odigrali Wout Weghorst i Maximilian Beier, a potonji provlači loptu kroz noge golmana domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leverkusen je čitavu utakmicu, a pogotovo u drugom poluvremenu, torpedirao gol gostiju no Oliver Baumann je radio čuda na vratima. Činilo se kao da će Leverkusen biti na krivoj strani sreće i pravde ovoga puta, no nakon centaršuta u 88. minuti je Jonathan Tah uspio spustiti loptu do Andricha koji zabija za 1:1.

Navijači Leverkusena bi vjerojatno bili zadovoljni i s remijem u konačnici, no njihovi igrači su im ipak poklonili 23. pobjedu ove sezone. Ovoga je puta Nathan Tella ubacio s desne strane, a loptu je u gol pospremio nogom Schick u 91. minuti.

Niz koji je ipak prekinut je bio onaj Wolfsburga koji u 2024. nije znao za pobjedu zbog čega je klub napustio Niko Kovač.

Wolfsburg je s 2:0 slavio u gostima kod Werder Bremena, a najbolji igrač susreta bio je naš Lovro Majer. Klupu Wolfsburga je preuzeo Ralph Hasenhüttl koji je tako debitirao s pobjedom.

Prvo je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Maxence Lacroix zabio kroz šumu nogu nakon kornera, a Majer je pobjedu potvrdio u 84. minuti nakon kontranapada prilikom kojeg je u situaciji jedan na jedan šmekerski potkopao loptu preko golmana domaćih. Gol Majera možete vidjeti ovdje.

Komentari

Povezano