Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Majstorije Osimhena i Lewandowskog u remiju Napolija i Barcelone

Novi trener Napolija Francesco Calzona, upisao je remi u debiju na klupi trenutnog prvaka Italije. U prvom ogledu osmine finala Lige prvaka, Napoli i Barcelona odigrali su neodlučeno 1:1.

Od samog početka susreta Barcelona je nametnula svoju igru te nije dopuštala puno toga domaćinu. U prvih dvadesetak minuta Barca je stvorila 3-4 prigode, no ponajviše zahvaljujući raspoloženom Alexu Meretu nismo vidjeli pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga utakmica se smirila, Barca je kontrolirala posjed, ali bez konkretnih prilika do kraja prve dionice. Najistaknutiji pojedinac prvog dijela uz Mereta bio je mladi Lamine Yamal. Dijete Barcelone postao je najmlađi igrač koji je ikada zaigrao u nokaut fazi Lige prvaka.

Valja napomenti kako Talijani nisu imali niti jedan upućen udarac prema golu Blaugrane u prvih 45 minuta. Bolju igru Barca je okrunila u nastavaku susreta, točnije u 60. minuti.

Robert Lewandowski primio je loptu na rubu kaznenog prostora te majstorski pogodio donji lijevi kut za 0:1 na semaforu. Taj pogodak kao da je probudio domaće igrače, koji su zaigrali nešto otvorenije, a to im se isplatilo u 75. minuti susreta.

U maniri prave devetke, Victor Osimhen otresao je Iniga Martineza te mirno zabio pokraj nemoćnog MarcAndre ter Stegena za poravnanje rezultata.

Bliže pobjedi bili su gosti, no opasan udarac Ilkaya Gundogana na samom kraju susreta prošao je pokraj lijeve vratnice. Uzvrat je na rasporedu 12. ožujka u Španjolskoj.

Komentari

Povezano