Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Makedonci nastavili negativan niz, Armenija uvjerljiva

Vjetrovito i za ovo doba godine nama prohladno vrijeme u Tórshavnu donijelo nam je ovog subotnjeg popodneva otvaranje današnjeg programa u UEFA Ligi nacija i to dvobojem Farskih otoka i Sjeverne Makedonije u sklopu Lige C, Skupine 4.

Utakmica je gledateljima pružila solidan nogomet uz nekoliko vrlo zanimljivih prilika s obje strane, ali do konačnih 1:1 niti jedna momčad nije stigla pogocima iz igre, već su oba pogotka pala iz kaznenih udaraca na počecima poluvremena. U 9. minuti prvog strijelac za domaćine bio je Viljormur Davidsen, nakon četiri minute igre u drugom poluvremenu za goste je izjednačio Enis Bardhi. Bila je ovo sedma uzastopna utakmica Sjeverne Makedonije bez pobjede, za koju tako ne znaju već 10 mjeseci, što im je četvrti najduži niz utakmica bez pobjede u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi susret ove grupe odigran je u dosta toplijem Erevanu, gdje je domaćin Armenija ugostila Latviju. Ovdje smo također vidjeli žustar ulazak u dvoboj, ali je 1:1 na semaforu svijetlilo nakon samo devet minuta igre.

Prednost domaćinima je nakon šest minuta igre i prekrasne akcije donio Vahan Bichakhchyan, ali je njegov suigrač Georgiy Harutyunyan autogolom stvari ubrzo vratio na početak. Međutim, Latvijci uzvraćaju uslugu u 35. minuti, kada Kaspars Dubra šalje loptu u vlastitu mrežu za 2:1 Armenaca.

Već početkom drugog poluvremena Lucas Zalarayán donosi domaćinima povećanje vodstva, dok je konačnih 4:1 postavio Eduard Spertsyan u 86. minuti susreta.

Komentari

Povezano