Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Maldini dobio otkaz, navijači Milana prozivaju vlasnika da je upravo uništio klub

Bombastično je odjeknula vijest iz Italije da su Paolo Maldini i Ricky Massara dobili otkaz s pozicija direktora u Milanu.

Kako navode talijanski mediji, Paolo Maldini je bio ogorčen što klub ne ulaže više sredstava u nove igrače te mu je bila želja da se to promjeni ovoga ljeta. Maldini je nekoliko puta i javno izjavio da klub ne može biti konkurentan ukoliko ne bude trošio na tržištu, a cijela priča je eskalirala na sastanku između vlasnika Milana Gerryja Cardinalea i Maldinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maldini je tražio dodatnu autonomiju u poslovanju na tržištu, no navodno je kao odgovor dobio da klub ne može dati autonomiju nekom tko je bacio novac na Charlesa De Ketelaerea koji nije napravio ništa ove sezone. Cardinale, izvršni direktor Furlani i članovi RedBirda su istaknuli da klub mora imati drugačiji poslovni plan od onog kojeg sugerira Maldini te je na licu mjesta legenda Milana potjerana iz kluba. Za njim je otišao i Massara.

Navijači Milana su bijesni te ističu kako je Cardinale ovim potezom uništio klub. Upravo se neki ključni potezi kao produženje ugovora Rafaelu Leau pripisuju Maldiniju te se smatra da mnogo igrača i igra u Milanu upravo zbog vizije koju je Maldini imao. Sada, navijači ne bi krivili niti jednog igrača da ode iz kluba, a ulazni transferi poput onog Kamade i Loftusa-Cheeka su preko noći postali upitni.

Komentari

Povezano