Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mallorca pogotkom u zadnjim trenutcima porazila Betis

Šesto kolo španjolske LaLige odigralo se između Real Betisa i Mallorce na Benito Villamarinu. Gosti su slavili rezultatom 2:1.

Sedam minuta je bilo potrebno domaćinima da dođu do pogotka. Sergi Altimira je dodao Giovanniju Lo Celsu koji je nakon solo prodora pucao s ruba šesnaesterca i pogodio gornji desni kut. Minutu kasnije došao je odgovor s druge strane. Cyle Larin je odlično dodao Danielu Rodrigezu koji je prošao domaću obranu i pogodio donji desni kut. U 34. minuti Victor Garcia je izvadio crveni karton Lo Celsu, no VAR provjera je promijenila boju kartona i Betis ostaje sa svih 11 igrača na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu četiri minute je prošlo do prve opasne prilike. Abde Ezzalzouli je sjajnom tehnikom probio gostujuću obranu i pucao, no lopta se odbila od desnu stativu. U 51. pokušao je i Vitor Roque, no njegov udarac u desnu stranu gola brani Dominik Greif. U 64. minuti pokušali su gosti udarcem Roberta Navarra, no Rui Silva je glavom obranio loptu koja je ulazila uz desnu stativu. Rodriguez je u 73. minuti našao u opasnoj prilici, no Greif je još jednom dobro obranio.

U prvoj minuti nadoknade Aitor Ruibal je odlično pucao, no Greif je još bolje obranio udarac u desnu stranu gola. U četvrtoj minuti nadoknade Valery je naletio na odbijanac koji je poslao u donji lijevi kut i osigurao pobjedu gostiju.

Mallorca je tvrdom obranom i nadom do zadnjeg trenutka došla do zaslužene pobjede.

Komentari

Povezano