Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Maloča: “Hajduk je u derbiju odigrao taktičko savršenstvo, a Livaja je opet vođa”

Sutra od 20 sati na Poljudu će snage odmjeriti Hajduk i Gorica u sklopu SuperSport HNL-a. Ususret utakmici su konferenciju za medije odradili trener Gorice Rajko Vidović i kapetan Mario Maloča.

Prvo je susret najavio trener Gorice koji je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje je jako dobro, svi smo zdravi i raspoloženi za utakmicu. Idemo moćnom Hajduku koji je pokazao s novim trenerom da su na jako dobrom putu, da su prihvatili njegove zahtjeve, igraju iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Pogotovo ova zadnja utakmica, derbi u Maksimiru u kojem su bili fantastični. Očekuje nas izuzetno zahtjevna utakmica, pretpostavljam na punom Poljudu. Mi smo isto dobro radili, mislim da smo ovu zadnju utakmicu odradili jako korektno, dobro radimo kroz tjedan. Veselim se toj utakmici u subotu

Rajko Vidović, HNK Gorica

Nakon toga je Maloča prokomentirao svoj bivši klub:

Koliko se god na početku kritiziralo trenera Gennara Gattusa i cijelu ekipu, mislim da su u zadnje četiri utakmice u prvenstvu uzeli deset bodova, što je najbitnije, pobijedili su u derbiju. Svi znamo koliko taj derbi zna donijeti neku dodatnu energiju. Protiv Dinama su odigrali jednu jako dobru utakmicu, taktički savršeno i opet na krilima na Marka Livaje, opet se spremio, nosi ih i ove sezone, opet je vođa Hajduka.

Mario Maloča, HNK Gorica
Komentari

Povezano