Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Maloljetni reprezentativac Ekvadora i igrač Chelseaja završio u striptiz klubu

Nogometnu reprezentaciju Ekvadora trese novi skandal do kojeg je došlo tijekom aktualne reprezentativne pauze. Nakon što su u javnost izašli videozapisi iz noćnog izlaska u kojima se nalaze četvorica reprezentativaca uključujući i jednog maloljetnika pred ogled s Italijom, Nogometni savez Ekvadora je na svojim društvenim mrežama objavio priopćenje u kojem su to i potvrdili.

Južnoamerikanci su na Red Bull Areni u New Jerseyju izgubili s 2:0 od budućih protivnika Hrvatske na Europskom prvenstvu zahvaljujući golovima Lorenza Pellegrinija i Nicola Barelle. Ekvadorski mediji su izvijestili da su uz 16-godišnjeg Kendryja Paeza, koji će osnažiti redove engleskog Chelseaja nakon što napuni 18 godina, u striptiz klubu noć prije utakmice bili Sao Paulov Robert Arboleda, Bayer Leverkusenov Piero Hincapie te Gonzalo Plata iz Al-Sadda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje četiri igrača u klubu, a jedan od njih pokazuje svežanj novca i baca ga na poprilično oskudno odjevenu plesačicu. Ekvadorski savez je u svom priopćenju sugerirao kako bi njihovi postupci mogli utjecati na buduće pozive. Jedan od videozapisa koji su procurili u javnost možete pogledati ovdje.

Podsjećamo, u SAD-u je osobama mlađim od 21 godine zabranjen ulazak u noćne klubove, no pravila nisu ista za sve.

Komentari

Povezano