Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Manchester City i Inter remizirali bez pogotka

Najisčekivaniji susret prve runde Lige prvaka odigrao se između Manchester Cityja i Intera na Etihadu. Gledatelji, pak nisu imali priliku nagledati se pogodaka nakon rezultata 0:0.

U šestoj minuti prvu opasnu priliku imao je Marcus Thuram, no prizemni udarac je završio u rukama Edersona. Deset minuta poslije pokušao je opet, no lopta je prošla blizu desne stative. U 19. minuti pokušao je Erling Haaland glavom pod prečku, no Yann Sommer je bio spreman i odlično obranio. Nedugo nakon pokušao je i Kevin de Bruyne, no njegov pokušaj je prošao lijevo od gola. De Bruyne se još jednom našao u jako dobroj prilici, no njegov udarac izbliza završava u rukama Sommera. U prvoj minuti nadoknade Carlos Augusto se lijepo oslobodio i pucao u Edersonov donji lijevi kut, no Brazilac odlično brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio je donio prvu pravu priliku Phila Fodena u 54. minuti, unutar kaznenog prostora je pucao, no Interova obrana je klizećim startom ugasila opasnost. Minutu kasnije Piotr Zielinski je pucao s ruba šesnaesterca, ali je lopta prohujala desno od gola. U 69. minuti Foden se namjestio na udarac u šesnaestercu, ali Sommer još jednom čuva Interova vrata. U 76. Henrikh Mkhitaryan je imao zlatnu priliku, no njegov udarac je završio daleko iznad gola.

Tri minute kasnije pokušao je i Joško Gvardiol, no njegov snažan udarac u desnu stranu gola negira Sommer. U 89. minuti lijepim ubačajem je pronašao İlkaya Gündoğana, koji glavom izbliza donosi loptu u Sommerovo krilo. Gündoğan je imao još jednu priliku glavom, no ovaj put je poslao preko gola.

Najisčekivanija utakmica večeri je bila repriza finala Lige prvaka iz 2023. godine, uz odsutnost tog jednog pogotka.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano