Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Manchester i Tottenham remizirali u napetom dvoboju

Nedjelja u 17:30 sati bila je rezervirana za dvoboj kola u engleskoj Premier ligi. Snage su odmjerili Manchester United i Tottenham.

Sami početak utakmice ponudio je veliko uzbuđenje. Nakon tranzicije Crvenih vragova, lopta je s(p)retno došla do Rasmusa Højlunda, koji silovitim udarcem pogađa iznad glave Guglielma Vicaria za 1:0 u trećoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pogotka Spursi su krenuli s napadima, a do izjednačenja su došli u 19. minuti. Pedro Porro je ubacio u peterac iz kornera, a u gužvi se snašao Richarlison i glavom pospremio loptu u mrežu. Imali su još nekoliko solidnih, no bezuspješnih prilika.

United je objeručke iskoristio ono što im se pružilo. Napadali su prostor i vrebali tranziciju pa je nakon niza od par bezuspješnih kontranapada, u 40. minuti jedan urodio plodom. Precizan je bio Marcus Rashford i tako je povratio vodstvo momčadi na Old Traffordu.

Zanimljivosti ni u nastavku nije falilo. Nakon sjajne akcije u 46. minutu Rodrigo Benatncur je iz snažnog udarca vratio Spurse u igru poravnavši na 2:2. Iako je krenulo obećavajuće, do kraja nije pao još nijedan gol. Ipak, gledatelji su mogli vidjeti sjajne golove, dobre poteze, dosta grešaka te povratnike i nova lica na terenu.

Komentari

Povezano