Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Manchester United dovodi vratara Fenerbahçea

Manchester United nastavlja s ulaznim transferima. Nakon dolazaka Andréa Onane, Johnnyja Evansa, Masona Mounta i Rasmusa Højlunda, na red je došao Altay Bayindir.

Bayindir je turski vratar koji je do sada nastupao za Fenerbahče, a za njega će United izdvojiti oko 7 milijuna eura. Prvi je golman spomenuti Onana, a Bayindir dolazi kao njegova pričuva. Ispunit će mjesto Deana Hendersona oko kojeg su stvorile sve veće glasine oko prelaska u Crystal Palace za iznos od 23 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turski golman ima 25 godina, za Fenerbahče je zabilježio 153 nastupa, a 5 je puta branio za seniorsku reprezentaciju. Mjesto u svom bivšem klubu prepustit će hrvatskom reprezentativcu Dominiku Livakoviću.

Iako prijelazni rok završava 31. kolovoza, Crveni vragovi imaju još posla. Kao prioritet ističe se pozicija lijevog beka zbog ozljede Lukea Shawa, pa se momčad Erika ten Haga već povezivalo s raznim opcijama poput Marcosa Alonsa i Marca Cucurelle. U sljedeća dva dana dobit ćemo odgovor hoće li Manchester uspjeti realizirati još jedan transfer.

Komentari

Povezano