Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Manchester United golom pred kraj utakmice svladao Aston Villu

Nedjeljni program engleske Premier lige zaključili su Aston Villa i Manchester United. U uzbudljivoj utakmici s pregršt prilika, Manchester United je kasnim golom došao do velike 2:1 pobjede.

Nakon sporijeg početka, Manchester United je poveo u 17. minuti. Harry Maguire je nakon kornera spustio loptu za Rasmusa Højlunda koji zakucava loptu za vodstvo gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villa je sedam minuta kasnije u kratkom periodu propustila dvije dobre prilike za povratak. Točnije, udarce Johna McGinna i Ollieja Watkinsa sjajno je obranio André Onana. Tako se na predah otišlo s minimalnim vodstvom Uniteda.

Domaćini su bolje krenuli u nastavak te su u potpunosti pritisnuli Manchester United. Redale su se prilike pred golom gostiju, ali Villa nikako nije mogla doći do izjednačujućeg pogotka.

To se dogodilo u 67. minuti. Nakon ogromne gužve lopta je došla do Douglasa Luiza koji je uspio ugurati loptu u mrežu za zasluženo izjednačenje domaće ekipe.

United do pobjede dolazi četiri minute prije isteka 90. minute. Diogo Dalot je savršeno ubacio na Scotta Mctominayja koji glavom neobranjivo pogađa za erupciju oduševljenja u sektoru gdje su smješteni gostujući navijači.

Uspio je tako United doći do velike pobjede kojom su došli na pet bodova od Aston Ville na petom mjestu.

Komentari

Povezano