Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Manchester United odbio ponudu za Harryja Maguirea

Manchester United odbio je ponudu još jednog kluba iz Premier lige za usluge Harryja Maguirea. Riječ je o West Hamu koji je ponudio 20 milijuna funti.

Maguire je velika želja Davida Moyesa koji ima sredstava za pojačanja nakon rekordne prodaje Declana Ricea u Arsenal za više od 100 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erik ten Hag je ranije oduzeo Maguireu kapetansku traku čime je budućnost Engleza u Unitedu stavljena pod znak pitanja. Problem predstavlja astronomska plaća od 200 tisuća funti tjedno zbog koje će biti teško prodati Maguirea.

Maguire je u United stigao u siječnju 2020. iz Leicestera za 80 milijuna funti čime je postao najskuplje plaćeni stoper u povijesti. Prošle sezone upisao 31 od moguća 62 nastupa te je u prvenstvu upisao samo osam nastupa od početka.

Ukupno je za United Maguire upisao 175 nastupa. U njima je upisao sedam golova i pet asistencija. Sada je prema svemu sudeći često kritiziranom stoperu došao kraj u Unitedu te će karijeru navjerojatnije nastaviti u West Hamu koji bi uskoro trebao poslati novu ponudu za stopera engleske reprezentacije.

Komentari

Povezano