Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Brighton golom u posljednjoj minuti svladao Manchester United

Drugo kolo Premier lige su na Amex stadionu otvorili Brighton i Manchester United. U uzbudljivoj utakmici, Brighton je stigao do pobjede golom Joãa Pedra u 95. minuti došao do pobjede.

Prvu priliku na utakmici imao je Manchester United u 11. minuti. Diogo Dalot je ubačajem pronašao usamljenog Amada Dialla na čiji udarac iz dobre pozicije odlazi pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je tada ušla u zatišje sve do 32. minute kada je Brighton poveo. Kaoru Mitoma je pronašao Dannyja Welbecka u sredini, a Englez nije imao težak posao loptu iz neposredne blizine poslati u mrežu. Welbecku je to već drugi gol ove sezone.

POGODAK BRIGHTONA POGLEDAJTE OVDJE

Samo minutu kasnije Marcus Rashford zabija za 1:1. Ipak, zvijezda Uniteda se nalazila u zaleđu te nije bilo ništa od ekspresnog povratka gostiju u utakmicu.

Tako se s rezultatom 1:0 za Brighton otišlo na predah. Nije to bilo najsadržajnijih 45 minuta u kojima smo vidjeli po jednu priliku sa svake strane. Domaćini su svoju iskoristili i zasluženo došli do vodstva.

Brighton je početkom nastavka propustio dvije sjajne prilike za udvostručenje vodstva. Prvo je Dalot u 52. minuti s linije očistio pokušaj Jamesa Milnera, da bi četiri minute kasnije Welbeck zatresao gredu.

Kazna za promašaje stigla je u 60. minuti. Noussair Mazraoui je proigrao Amada Dialla koji se sjurio prema kaznenom prostoru. Tamo se namjestio na lijevu nogu i neobranjivo pogodio za povratak Uniteda u utakmicu.

POGODAK MANCHESTER UNITEDA POGLEDAJTE OVDJE

U 73. minuti se činilo da je United u potpunosti preokrenuo susret. Alejandro Garnacho je samo nekoliko minuta nakon ulaska u igru zabio za 2:1. Ipak, nakon analize VAR-a utvrđeno je da je Joshua Zirkzee na samoj gol-crti dotaknuo loptu. Kako je Zirkzee u trenutku udarca Garnacha bio u zaleđu, gol je poništen.

KOMIČNU SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Kada se činilo da ipak neće biti pobjednika, Brighton dolazi do pobjede. Simon Adingra je pronašao Joãa Pedra na drugoj stativi, a Pedro zabija za erupciju oduševljenja na tribinama. Obrana Manchester Uniteda je grozno reagirala te je neobjašnjivo kako je Pedro ostao toliko sam.

POBJEDNIČKI POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Brigthon je tako upisao i drugu pobjedu u isto toliko utakmica, dok je Manchester United ostao na tri boda koja je ostvario u prvom kolu kada su na domaćem terenu svladali Fulham.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano