Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Manchester United se mučio protiv četvrtoligaša

U utakmici četvtog kruga engleskog FA kupa je Manchester United gostovao kod Newporta, ekipe koja drži 16. mjesto u četvrtom rangu engleskog nogometa, League Two.

United je dominantno ušao u susret te su nakon samo 13 minuta vodili s 2:0. Na teren je United poslao svoju prvu momčad te se činilo kao da će Newport primiti još nekoliko komada s obzirom na još nekoliko solidnih šansi gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u 36. minuti je za domaću momčad spektakularan gol zabio Bryn Morris pa su na poluvrijeme navijači Newporta gromoglasno pozdravili svoje miljenike u nadi da mogu šokirati u nastavku.

U drugom poluvremenu se to i dogodilo jer je nakon samo dvije minute Newport izjednačio. Domaći su pokrenuli kontranapad koji je na prvu djelovao sporo te se obrana Uniteda vratila, no akcija je ipak uspješno završena golom Willa Evansa.

Kako se gosti ipak ne bi osramotili prosipanjem vodstva od dva razlike kod četvrtoligaša se pobrinuo Antony u 68. minuti, dok je Rasmus Hojlund duboko u sudačkoj nadoknadi zabio za konačnu pobjedu od 4:2 Manchester Uniteda.

Komentari

Povezano