Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Manchester United svladao Everton s 3:0, Garnacho zabio nevjerojatan pogodak

Prvu utakmicu nakon što im je oduzeto deset bodova igrači Evertona igrali su na Goodison Parku protiv Manchester Uniteda. Everton je uoči susreta upisao tri pobjede u posljednja četiri susreta, dok je United upisao dvije ligaške pobjede u nizu.

Krenulo je savršeno za United koji je poveo već u trećoj minuti. Nakon ubačaja Dioga Dalota, Alejandro Garnacho je fantastično škaricama pogodio pored nemoćnog Jordana Pickforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evertonu je trebalo neko vrijeme da se oporavi od početnog šoka te su zaprijetili u 32. minuti. Tada je Dwight McNeil iz neposredne blizine pucao ravno u Andréa Onanu.

Devet minuta kasnije Everton je upisao nova dva promašaja. Prvo je Dominic Calvert-Lewin glavom pucao preko gola, da bi samo nekoliko sekundi kasnije Idrissa Gueye iz dobre situacije pucao malo pored gola. Uspio je tako United na predah otići s minimalnom prednosti.

U nastavku se nije dugo čekalo na uzbuđenje. U 53. minuti Ashley Young, bivši igrač Uniteda, pravi faul na Anthonyju Martialu za najstrožu kaznu. Jedanaesterac je iskoristio Marcus Rashford za svoj tek drugi ligaški gol.

Everton je bio opasan i prijetio kroz cijeli susret. Onana je sjajno obranio udarac Idrisse Gueyeja, a Vitalij Mikolenko iz daljine je zatresao gredu. Domaćini su skupo platili za svoje promašaje pa je u 75. minuti Martial zabio pogodak na asistenciju Bruna Fernandesa. Uvjerljiva pobjeda Crvenih vragova za njih znači da prvi put od 3. rujna imaju pozitivnu gol-razliku u ligi.

Komentari

Povezano