Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marca: Hezonja je potpisao za Barcelonu

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja potpisao je ugovor s Barcelonom nakon što nije uspio dogovoriti produljenje ugovora s Real Madridom, izvještava Marca. Službene potvrde prelaska u redove najljućeg rivala još nema. Hezonja je prethodno igrao za Barcelonu od 2012. do 2015. godine, nakon čega je prešao u NBA ligu.

29-godišnji hrvatski košarkaš zarađivat će tri milijuna eura po sezoni, što ga svrstava među najplaćenije igrače u Europi. Marca navodi da je Hezonja dobio bolji ugovor nego što je imao u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povezivao se s Partizanom, a prije dva dana izjavio da želi ostati u Realu

Hezonju se već godinama povezuje s potencijalnim prelaskom u Partizan čiju je atmosferu u dvorani često hvalio na društvenim mrežama. Marca navodi i da su iz beogradskog kluba kontaktirali Hezonju i pokušali ga dovesti, ali na kraju je sve šokirao i prelazi u Barcelonu.

Činilo da će ostati u Realu jer je nakon poraza u finalu Eurolige izjavio: “Lijepo je što smo osvojili španjolsku titulu, ali osjećam se loše jer smo izgubili titulu prvaka Europe u najlošijoj utakmici godine. Ovo mi puno znači. Želio bih vratiti navijačima s još puno titula u predstojećim godinama.

Znate, osjećam se kao da su mi ova momčad i navijači obitelj. Primili su me otvorenih ruku dok su mnogi pričali s*anja o meni. Zato želim još dvije godine biti tu i uzvratiti ljudima u Madridu za sve lijepo što mi pružaju.”

Komentari

Povezano