Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marca: Mbappé potpisao za Real Madrid

Transfer-trakavica koja se provlači kroz svjetske sportske medije već nekoliko prijelaznih rokova dobila je svoj kraj prema španjolskoj Marci. Naime, jedan od vodećih sportskih medija te države, a koji je primarno vezan za madriski Real potvrdio je kako je Kylian Mbappé potpisao za klub.

Podsjetimo se, aktualnom igraču Paris Saint-Germaina ugovor ističe ovog ljeta, te je slobodan potražiti novi klub bez konzultacija s aktualnim poslodavcem. Marca je sada izjavila kako je Francuz pred dva tjedna potpisao predugovor kojim se obvezuje postati novim igračem Blancosa od prvog srpnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koketiranje koje je započelo još 2017. godine kada su Mbappé i šampionski Monaco tek zakoračili na svjetsku scenu tako je konačno urodili plodom. Mnogi od najbogatijih klubova svijeta posljednjih su dana, kada je objavljeno kako Mbappé neće produljiti svoj ugovor s pariškim klubom, uputili upite igračevim agentima, no u startu su odbijeni jer je on imao samo jednu želju.

Ugovor koji je potpisao obvezuje ga na pet godina u Madridu, dok se procjenjuje kako će po dolasku u startu biti najplaćeniji igrač momčadi. Procjena je kako će godišnja suma koja će sjedati u Mbappéovu banku biti između 15 i 20 milijuna eura.

Komentari

Povezano