Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marcelo Brozović potpisao za Al-Nassr

Malo tko je očekivao da će baš Marcelo Brozović biti jedna od prvih ljetnih transfer trakavica, no ova je epizoda danas ipak dobila svoj epilog. Dosadašnji veznjak milanskog Intera stavio je potpis na ugovor sa saudijskim Al-Nassrom nakon višestrukih preokreta u realizaciji ovog transfera, te natjeravanja igrača i talijanskog kluba u potrazi za većim iznosima.

Inter će na konto transfera dobiti 18 milijuna eura za 30-godišnjaka, te će Brozović, koji po Transfermarktu vrijedi 25 milijuna eura sada postati i najskuplji eksponat kluba u kojem igra i Cristiano Ronaldo, a kojem ista stranica trenutno procijenjuje vrijednost na 15 milijuna eura. Brozović je ovime ujedno postao i jubilarni 100. Hrvat čiji je transfer vrijedio 5 ili više milijuna eura. Dodatno, njegov je transfer na vječnoj hrvatskoj ljestvici sada na 15. mjestu, koje dijeli s Ivanom Rakitićem, kojeg je Barcelona platila Sevilli u istom iznosu u ljeto 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu će zarađivati oko 30 milijuna eura na godišnjoj bazi, a potpisao je trogodišnji ugovor. Ostaje zanimljivo za vidjeti kako će transfer utjecati na Brozov status u hrvatskoj reprezentaciji gdje je već godinama neprikosnoveni starter.

Komentari

Povezano