Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marčinko i Bošković prošle dalje u Rimu, Lukas ispala

Tri Hrvatice bile su u akciji u srijedu na ITF turniru u Rimu. Dvije su se uspjele probiti do drugog kola. Petra Marčinko i Lea Bošković bile su uspješne dok je Tena Lukas ostala bez prolaska dalje.

Bošković je prva izašla na terene u glavnom gradu Italije. Ona je igrala protiv Alevtine Ibragimove te protiv mlade Ruskinje nije imala problema. Slavila je s dva puta po 6:2. U drugom kolu igrat će protiv još jedne Ruskinje, Sofije Lansere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra Marčinko je u dvoboju s domaćom tenisačicom Anastasiom Abbagnatom imala problema jedino u prvom setu. Brzo se našla u zaostatku od 4:0 te se činilo kako je set izgubljen. Ipak, osvojila je iduća četiri gema te je poravnala na 4:4. Tada opet gubi servis te Talijanka dobiva servis za set koji ne koristi. Odlazi se u tie-break gdje Marčinko koristi svoju četvrtu set loptu za 9-7 i vodstvo od 1-0 u setovima. U drugom setu je dokrajčila Talijanku sa 6:2 te se plasirala u drugo kolo gdje je čeka pobjednicu meča između Anne Bondar i Nurije Brancaccio.

Posljednja hrvatska predstavnica u Rimu, Tena Lukas, jedina se nije uspjela probiti u drugo kolo. Nju je sa 6:2, 6:4 porazila Angela Fita Boluda, španjolska kvalifikantica.

Komentari

Povezano