Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Marco Pašalić: “Htjeli su me Dinamo i Hajduk, ali Jakirović je baš zagrizao za mene”

Hrvatska nogometna reprezentacija je na Rujevici u sklopu priprema za Europsko prvenstvo rezultatom 3:0 uvjerljivo pobijedila Sjevernu Makedoniju, a svoj prvijenac za reprezentaciju postigao je igrač Rijeke, Marco Pašalić.

Nakon utakmice, Pašalić nije krio svoje zadovoljstvo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Presretan sam što sam zabio prvijenac na Rujevici. Kod svoje kuće, ali nema najboljeg mjesta za prvijenac, bio bih presretan da sam ga zabio bilo gdje. Osjetio sam da će mi lopta dobro sjesti na volej, zabio sam sličan prvijenac za Rijeku. Čuvam dres s ove utakmice za mamu i tatu, uramit ćemo ga kod kuće. Zahvalan sam izborniku na prilici, dobio sam je dosta rano, već nakon par utakmica u Rijeci. Daje mi šansu već na višem okupljanja u nizu. Imao sam pad u formi, nije me išlo s golovima, ali najbitnije je da sam ostao zdrav. Nisam očekivao kada sam dolazio u Rijeku da ću tako brzo biti u reprezentaciji.”

Okupljene novinare je zanimalo je li istina da je pri dolasku u Rijeku postojao interes Dinama i Hajduka:

 “Teško je to sada reći, bio sam u razgovorima s Dinamom i Hajdukom, ali nisu to bili ozbiljni razgovori. Jakirović me baš htio dovesti u Rijeku, baš je zagrizao i tako se to realiziralo.”

Komentari

Povezano