Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mario Balotelli se vraća u Serie A?

Zločesti dečko nogometa, Mario Balotelli na pragu je povratka u Serie A. On je u potrazi za klubom nakon što mu je u srpnju istekao ugovor s turskom Adanom Demirspor.

Sada se za njegove usluge interesira Genoa za koju igra bivši hrvatski reprezentativac Milan Badelj. Balotellijev agent Enzo Raniola potvrdio je da se za potvrdu njegovog dolaska čekaju još samo posljednji detalji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je u pojedinim trenucima karijere bio jedan od najboljih napadača na svijetu, no imao je problema s ponašanjem i kontinuitetom. Nastupao je za Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marseille, Bresciju, Monzu, Sion i Adanu Demirspor. 

Prema podacima Transfermarkta, u 495 službenih utakmica zabio je 210 pogodaka i upisao 43 asistencije. Najviše utakmica odigrao je za Inter (86), a najviše golova zabio za Nicu (43). Osvojio je osam klupskih trofeja, a za Italiju zabio 14 golova u 36 utakmica. Najveća procijenjena vrijednost na Transfermarktu bila mu je 32 milijuna eura, dok ona sada iznosi 650 tisuća eura.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano